Free shipping for orders over $100

Vlad Matsnev: võitlus ADHD-ga

,,ADHD diagnoositi mul juba enam kui kümme aastat tagasi. Selle aja peale olen õppinud ka ADHD positiivseid külgi märkama – näiteks hüperfookust, mille saan enda kasuks tööle panna kasvõi jalgpallistaadionil tööle keskendumiseks. Samuti ei ole paha omada lõputult palju energiat; minu elav iseloom töötab justkui tuumareaktor, mille eest ei saa põgeneda.

Siiski on palju asju, millega pean igapäevaselt võitlema. Üks neist on ülevoolav, halvav ärevus. Võin istuda tunde sülearvuti ees, ilma et suudaksin midagi teha. See ei ole väsimus, vaid täielik kontrollikadu oma tahtejõu üle. Mul kulus aastaid, et mõista ja leppida, et ei – ma ei ole laisk, organiseerimatu või loll. Ma lihtsalt töötan teistmoodi ja pean sellega leppima.

Uuele töökohale asudes tutvustati mulle esmakordselt PĒLL-i. Paljud inimesed minu tutvusringkonnast olid seda juba varasemalt kiitnud, kuid mina olin jäänud skeptiliseks. Kõik ‘’bio’’ pani mind alati kulme kergitama, sest enamik ‘’orgaanilisi’’ tooteid põhjustas minu puhul allergiaid ja lööbeid. Kuid õnneks lasin ma ennast mõjutada ja andsin PĒLL-ile võimaluse. Nüüd on minu elu jagatud “enne” ja “pärast PĒLL-i” ajajärkudeks. Kõik minu ADHD sümptomid andsid järele, nagu kellegi maks reedesel pummelungil. Kuu aja jooksul pärast täisspekter CBD õli kasutamist:

  • Minu bruksism (tahtmatu hammaste krigistamine unes) leevenes;
  • hakkasin vähem norskama;
  • mu peanaha seisukord paranes;
  • IBS sai kontrolli alla.

Kuid mis kõige tähtsam, minu ärevus ei ole enam halvav! Teate seda vihast ja ärritunud seisundit, kui ükskõik mis võib teid hulluks ajada? See kadus. Tujukõikumisi pole. Tunnen end rahulikumana ja fookust on lihtsam hoida. Mina jõudsin selle seisundini alles pärast kümmet aastat, kuid teie ei pea ootama! Kui soovite midagi vihata, proovige kõigepealt PĒLL-i. Aga sel juhul proovige seda ja tänage mind hiljem.’’ – Vlad Matsnev #pellpeople

Millist toodet valida? 👉 Kirjuta meile ja valime Sulle koos õige toote. #pellcare

Veel põnevat lugemist ...