Free shipping for orders over $100

Pisike Maian: PĒLL kui “mängumuutja”

“Olen CBD-usku olnud juba päris pikka aega. Eriti on mulle CBD õlid abiks just igapäevase pinge leevendamisel ning ärevuse (ka ootusärevuse) leevendamisel. Olen üldiselt suur pabistaja ning mõni päev on mul juba eos selline sabin sees, mis tegelikult produktiivsust ning adekvaatset tegemist pärsib, mistõttu uurisin ja avastasin enda jaoks CBD õlid.

PĒLLini jõudsin ma täitsa juhuslikult… Olles proovinud kümneid erinevaid õlisid, olen ma alati millegi uue otsingul. PĒLLi puhul tekkis huvi tänu sõbrannale, kes nende õlisid proovinud oli ning ütles, et pean kindlasti katsetama. Kuigi olin eelmise õliga, mida kasutasin, väga rahul, siis seda Eestisse ei tarnitud ning tahtsin leida head ja kodumaist. Sõbranna soovitus käes ja eestimaine linnuke juures, kirjutasin PĒLLi ja siin ma nüüd olen.

Väga lahe PĒLLi puhul on see, et nad pakuvad konsultatsiooni. Olgugi, et olen CBD õlisid päris kaua juba kasutanud, leidsin, et see on hea ja tore võimalus natuke ise ka targemaks ja teadlikumaks saada. Ja saingi! Leidsime üheskoos mulle sobivad õlid ning absoluutselt pean nentima, et olen leidnud nii super tooted, milles pole pidanud pettuma. Kasutan PĒLLi 30% ekstraktiga pehmet ja tugevat õli, vastavalt hommikul ja õhtul ning lähtuvalt vajadusest. See pehme õli on minu jaoks täiesti “mängumuutja” olnud. Lihvib hommikul emotsioonidelt tervama nurga maha ning laseb mul päevaga rahulikult alustada!

Ega muud polegi, kui et tänusõnad. Ja kindlasti üks suur soe soovitus katsetada PĒLLi tooteid, sest äkki on just need midagi sellist, mis olemist natukene kergemaks teevad!” – Pisike Maian #pellpeople

Millist toodet valida? 👉 Kirjuta meile ja valime Sulle koos õige toote.

Veel põnevat lugemist ...