Free shipping for orders over $100

Karjäärispetsialist Liisi kogemus

Oma kogemusest kannabinoididega räägib karjäärispetsialist Liis:

,,CBD õlideni jõudsin tegelikult juhuse tahtel. Mul oli elus selline periood, mil käisin täiskohaga tööl ja samaaegselt lõpetasin ülikooli. See tekitas väga palju stressi, mida märkas kõrvalt minu väga hea sõbranna. Kuna temal oli varasemalt CBD õlidega väga hea kogemus, siis soovitas ta neid ka minul proovida. Alguses, pean tõdema, olin veidi skeptiline ja arvasin, et mulle see õli nagunii ei mõju. Teadmatus mängis selle juures ilmselt kõige suuremat rolli; ma ei olnud teadlik selle mõjust ja kui midagi on võõras, siis on teinekord seda päris raske vastu võtta – eriti kui oled juba pingeolukorras ja mõtled, et miski ei saa Sind aidata. Õnneks otsustasin siiski proovida ja olen väga tänulik, et seda tegin.

Kui mu sõbranna mulle 10% CBD õli kinkis, ei olnud mul PĒLLi ettevõttest varasemat teadmist. Brändi kohta ise uurides tekkis mul tugev usaldus, sest lugedes infot nende veebilehelt ja sotsiaalmeediast, sain aru, et PĒLLi väärtused on kooskõlas minu väärtustega, mis on igale tarbijale väga tähtis. Siis tekkis mul kindel soov CBDga jätkata.

Igapäevased muutused peale PĒLLi toodete kasutama hakkamist olid väga märgatavad. Jätkasin sel perioodil sama koormusega töö tegemist, kuid enne ärevust või ebakindlust tekitavaid kohtumisi leidsin abi PĒLLi õlist, mis aitas vaigistada minu peas olevat ‘’väikest häält’’, mis neid ebakindlust tekitavaid mõtteid mulle sisestas. Ma kirjeldaks seda nii, et CBD ei tekita ülimalt eufoorilist tunnet, vaid pigem krutib maha ärevuse ja laseb mul rahulikumalt mõelda ja reageerida, tänu millele suudan elada täisväärtuslikumat elu, hoida paremaid suhteid ja säilitada enda number üks prioriteeti – meelerahu.’’ – Liis Keel #pellpeople

Millist toodet valida? 👉 Kirjuta meile ja valime Sulle koos õige toote.

Veel põnevat lugemist ...